VEM ÄR JAG?


Jag heter Sabina Holmberg, snart 35-årig småbarnsmamma och grundare av Sabinas Laser (start 2016).

Är utbildad undersköterska, certifierad laserterapeut via Irradia AB, Svenska Laseragenturen, diplomerad regndroppsmassör samt innehar flera examen inom socialpedagogiken, rehabiliteringsvetenskap samt funktionshindervetenskap.

Sedan jag kom i kontakt med laser, har mitt liv förändrat sig markant från när jag fick min första egna behandling med medicinsk laser.

Denna introduktion kom att bli kärnpunkten till att Sabinas Laser kom till liv. Med svår kronisk smärtproblematik i grunden och att många andra som lider av likartad problematik.

Vet jag hur enormt mycket kraft och energi en sådan sjukdom kan ta och hur mycket man söker efter lindring.

Jag fann under mitt sökande, medicinsk laser. Efter min första session behandlingar var jag mer smärtfri och piggare än vad jag varit på flera år. Jag har heller aldrig fått tillbaka mina värsta smärtskov vilket är en av dem största vinsterna av min laser-resa.

Lasern gav mig mitt liv tillbaka och där och då väcktes min passion att hjälpa andra genom att främja för livskvalité, förebyggande åtgärder och lindring. I bästa fall även behandla grundorsaken till besvären.

Utöver har jag lyft in flera alternativa behandlingar och även tagit fram några egna med starka influenser från Asien.

Fr.o.m 30 maj 2022 har behandlingsutbudet hos Sabinas Laser utökats ytterligare och kan numera erbjuda med den senaste teknologin - Estetisk hudvård.

Här kan du få hjälp med allt du kan tänka dig gällande hudföryngring, tatueringsblekning, pigmentreducering och mycket mer.

(Mer information finns under fliken "Behandlingar").

Har alltid haft ett livsmotto att gå min egen väg, med en stor portion av sunt förnuft, ständigt uppdatera kunskapsbasis och kompetens med vidareutbildning samt leverera en jordnära och familjär omtanke till alla er som jag får privilegiet att möta.

Varmt välkommen!

Stor kram Sabina

BOKA TID

Tidsbokning sker endast via appen BOKA DIREKT eller www.bokadirekt.se
Är det något som är tveksamt eller för övriga frågor!
Kontakta mig via
sabinaslaser@gmail.com
Tel. 0737 596887
Alternativt kontaktformuläret!

(Tel. tid vardagar mellan 10-12, svarar jag inte vid tillfälle har jag behandling av kund vänligen lämna ett meddelande så kontaktar jag snarast möjligt)

VIKTIG INFORMATION!

Avbokning sker senast 24 h bokad tid och är endast giltig med den kod som du får vid bokningsbekräftelsen!
Annars sker full debitering av behandlingssumman!
Gäller ej muntligt, sms, mail eller via sociala medier!