INFRARÖD VÄRMETERAPI - VÄLGÖRANDE VÄRME

Infrarött ljus är ett naturligt fenomen och är den del av solens osynliga spektra som ger oss människor, djur och natur värme här på vår jord och är därmed helt livsavgörande för vår överlevnad.

Kännetecknande för det infraröda ljuset som används vid Infraröd terapi är att det tränger djupt in i vår organism och värmer upp kroppen inifrån istället för att luften först värms upp, som i sin tur värmer kroppen.

Upplevelsen i en infraröd utrustning liknar man ofta vid att solbada, dvs ljuset/värmen höjder din egen kroppsvärme på ett mycket avslappnande och behagligt sätt. Det tränger djupt in i kroppen och dess vävnad och man upplever det som mjukt och skönt. Till skillnad från traditionellt solbanande, där vi även utsätts för ultraviolett ljus, är infraröd värmeterapi fullständigt säkert och har en mängd hälsofrämjande effekter.

Dessa är:

Smärtlindring vid akut till kronisk värkproblematik

Mindre stela muskler och leder

Främjar blodcirkulation

Främjar lymfsystemet

Avslappnande

(I kombination med pressoterapi verkar detta även som detox)

Rekommendationen är alltid att göra en behandlingsserie för bästa tänkbara resultat. Därför finns det ett förmånligt paketerbjudande att ta del av för att på bästa möjliga förutsättningar främja hälsan på sikt.

Antal behandlingar: 10 st

Därefter finns möjligheten att underhålla lymfsystemet och blodcirkulationen med singelbehandlingar per 1-2 ggr i månaden!

Avbetalning via KLARNA finns!

I behandlingen ingår förberedelser, infraröd värmeterapi 30 min samt valfri uppföljning enligt överenskommelse och kundens önskemål!

Behandling rekommenderas ej för gravida eller ammande!

Ej för personer med obehandlad hjärtproblematik eller med förhöjd risk för blodproppar!

OBS! VIKTIG INFORMATION!

Som ny kund eller om det är minst 6 månader sedan som du besökte Sabinas Laser.

Ska ett besök för konsultation alltid bokas innan din behandling. Bokar du därefter tid för behandling under konsultationen, dras 20 % på första behandlingen.

Detta gäller endast singelbehandlingar och ej kurbehandlingar/paketpriser!

6 månaders garanti gäller på all estetisk hudvård!

Har du några frågor! Tveka inte att kontakta mig!

Welko är en mångfacetterad enhet och utöver pressoterapi, finns infraröd värmeterapi för att på sikt kunna dämpa kronisk värk, främja blodcirkulation och allmänt bättre hälsa. Varför inte kombinera dessa två med varandra? Testa och märk skillnaden!

Medan du får din behandling befinner du dig i en behaglig miljö med avslappningsmusik och dämpad belysning. Här finns utrymme för återhämtning.

Copyright Sabinas Laser

BOKA TID

Tidsbokning sker endast via appen BOKA DIREKT eller www.bokadirekt.se
Är det något som är tveksamt eller för övriga frågor!
Kontakta mig via
sabinaslaser@gmail.com
Tel. 0737 596887
Alternativt kontaktformuläret!

(Tel. tid vardagar mellan 10-12, svarar jag inte vid tillfälle har jag behandling av kund vänligen lämna ett meddelande så kontaktar jag snarast möjligt)

VIKTIG INFORMATION!

Avbokning sker senast 24 h bokad tid och är endast giltig med den kod som du får vid bokningsbekräftelsen!
Annars sker full debitering av behandlingssumman!
Gäller ej muntligt, sms, mail eller via sociala medier!